Gençlik merkezleri atölye çalışmalarına online devam ediyor

Koronavirüs nedeni ile çalışmaları durdurulan Odunpazarı Belediyesi Gençlik Merkezleri, atölyelerine online devam ediyor. Odunpazarı Belediyesi Ceren Özdemir Gençlik Merkezi Yaratıcı Yazarlık Atölyesi, online gerçekleştirildi. Gençlik merkezi yetkilileri, benzer atölyelerin de online devam edeceğini açıkladı.

Gençlik merkezleri atölye çalışmalarına online devam ediyor
09 Nisan 2020 Perşembe 12:06

Odunpazarı Belediyesi koronavirüse karşı çalışmalarına devam ediyor. Dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarını titizlikle yürüten Odunpazarı Belediyesi, virüs nedeni ile evlerinde karantinada olan vatandaşlar için de çeşitli çalışmalar yapıyor. Odunpazarı Belediyesi son olarak, koronavirüs nedeni ile çalışmalarını durdurduğu gençlik merkezlerinde yer alan atölyelere online devam etti. Online gerçekleşen ilk atölye ise 8 Mart’ta açılışı yapılan Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi’nin düzenlediği ‘Yaratıcı Yazarlık Atölyesi’ oldu. Eğitmenliğini yazar, şair ve çizer Erol Büyükmeriç’in yaptığı Yaratıcı Yazarlık Atölyesi’nin, koordinatörlüğünü ise Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Elemanı Emine Karabacak Kündem yapıyor. Online olarak yüz yüze gerçekleştirilen atölye çalışması, her hafta Pazartesi günleri saat 19.30’da yapılıyor. Gençlik Merkezlerinin fotoğrafçılık, diksiyon ve işaret dili gibi atölyelerinin online devam edeceğini belirten yetkililer, söz konusu atölyelerin gençlik merkezlerindeki mevcut atölyeler olduğuna dikkat çekti. Günlük atölyelerinde gerçekleştirileceğini de söyleyen yetkililer, yeni atölyelerinde oluşturulacağını kaydetti. Yetkililer, vatandaşların atölye çalışmaları ile ilgili gelişmeleri, Odunpazarı Belediyesi’nin ve gençlik merkezlerinin sosyal medya hesaplarından takip edebileceğini dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.