ESTİM’E İLAVE YAĞMUR SUYU IZGARALARI KONULUYOR

Sağanak yağışlarda su birikintisi oluşan Estim Toptancılar Sitesi girişi ile Selami Vardar Bulvarı arasındaki bölgeye ESKİ tarafından ilave yağmur suyu giderleri konularak, bölgede mevcut yağmur suyu ızgaralarının da temizlikleri gerçekleştirildi.

ESTİM’E İLAVE YAĞMUR SUYU IZGARALARI KONULUYOR
22 Haziran 2020 Pazartesi 13:51

Son haftalarda yoğun yağışlar nedeniyle su birikintilerinin oluştuğu ve sürücülerin sorun yaşadığı Estim çevresinde ESKİ tarafından ilave yağmur suyu yapım çalışmaları başladı. 1 hafta boyunca sürecek çalışmalar kapsamında Selami Vardar Bulvarı kesişimine 9 yeni yağmur suyu ızgarası yapıldı. Yapılan ızgaralar ile birlikte çevre yolundan gelen suyun engelleneceğini ifade eden ESKİ yetkilileri, tekrar sorun yaşanmaması için çalışmaların hızla sürdüğünü belirttiler. Çalışmaların tamamlandığı alanlarda Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildiğini ifade eden yetkililer, vatandaşları da yağmur suyu giderlerinin tıkanmaması için çevreyi temiz tutmaları konusunda uyardılar.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.