ESO’da yeni meclis ilk toplantısını gerçekleştirdi

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

ESO’da yeni meclis ilk toplantısını gerçekleştirdi
12 Nisan 2018 Perşembe 11:48


Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Meclisi, “Seçim” gündemiyle en yaşlı üye Ahmet Kahveci başkanlığında toplandı. 4 Nisan’da gerçekleştirilen ESO seçimleri sonrası oluşan yeni mecliste, Meclis Başkanlık Divanı ve Hesapları İnceleme Komisyonu seçimleri de gerçekleştirildi.
32 Üyeli ESO Meclis’nin yeni Meclis Başkanı Süha Özbay olurken Başkan Yardımcılığına Ahmet Kahveci, Divan Kâtipliğine ise Nilay Güneş Erdemir seçildi.
Hesapları İnceleme Komisyonu üyeleri ise, Ahmet Özdemirel, Bora Osmalı ve Muhsin Akbaş oldu. 
Meclis Başkanlığı görevine seçilmesinden dolayı kısa bir değerlendirmede bulunan Süha Özbay, “Beni bu göreve seçen tüm sanayicilerimize teşekkür ederim. Eşit ve tarafsız bir şekilde Meclis çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Eskişehir’e ve ülkemize yeni meclisimiz hayırlı olsun” dedi.
Birlikte güzel işler başaracağız
Meclis Toplantısında konuşan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş ise çift kutuplu değil tek kutuplu bir yapıda , birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarının altını çizdi.
Eskişehir Sanayi Odası’nda ekip ruhu ile çalışılacağını ifade eden Kesikbaş, “Bu işe çok inandık. Birlikte güzel işler başaracağız. Ekip ruhu ve inançla çalışacağız. Çünkü biz çalışırsak Eskişehir kazanacak, şehrimiz kazanırsa ülkemizde kazanacak. Yeni meclisimiz hayırlı olsun” diye konuştu. 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ibrahim Ozkan - 6 yıl önce
Projelerinizi tv.den izledim uygulamaya baslarsanız Eskisehir sanayisinde cıta yuksemeye baslar iyi calışmalar