Eskişehir’deki okullarda son durum

İstikbal Gazetesi’nden Özge Zaim Sarıoğlu’na açıklamalarda Bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit, “Salgına yakalananlar da okula gelmiyor zaten. Öğretmen de öğrenci de olsa okula gelmiyor. Okullar karantinaya alındı, şu sınıf da karantinaya alındı şeklinde yayılan bilgiler doğru değildir” dedi.

Eskişehir’deki okullarda son durum
26 Ekim 2020 Pazartesi 11:47

Okullarda öğrenci ve öğretmenlerin büyük bir çoğunluğunda koronavirüs yaşandığına ve yeteri önlemlerin alınmadığına yönelik iddiaları İstikbal Gazetesi’ne değerlendiren Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, “Okullarda dışarıda olduğu kadar koronavirüs yok. Bakanımız da açıkladı. Salgına yakalananlar da okula gelmiyor” dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, okullarda vaka sayısının arttığına yönelik iddiaları değerlendirdi. Okullarda koronavirüs artışında büyük rakamlar olmadığını ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, “Salgına yakalananlar da okula gelmiyor zaten. Öğretmen de öğrenci de olsa okula gelmiyor. Okullar karantinaya alındı, su sınıfta karantinaya alındı şeklinde yayılan bilgiler doğru değildir” dedi.

Bütün okulların salgına karşı önlemini de aldığını kaydeden Cırıt, “Bakanlığımız dezenfektan, ateş ölçer ve diğer hijyen maddeleri konusunda tüm okullarımıza gereken teminatı yapmıştır. Okullarımız salgına karşı önlemini de almıştır. Zaten Sağlık Bakanı da geçtiğimiz günlerde böyle bir açıklama yaptı. Okullarda dışarıda olduğu kadar ‘koronavirüs’ yoktur” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.