ESKİŞEHİR, ATATÜRK İLE DONATILDI

Tepebaşı Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kentin işlek noktalarını Mustafa Kemal Atatürk’ün görselleri ile donattı.

ESKİŞEHİR, ATATÜRK İLE DONATILDI
30 Ağustos 2020 Pazar 15:08

Tepebaşı Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı özel çalışma ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün posterlerini caddelere astı.

Yapılan çalışmada Ata’nın en sevilen fotoğraflarına yer verilirken, özel panolar için işlek noktalar seçildi. “30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun” mesajına da yer verilen çalışma Eskişehirlilerden büyük beğeni topladı. Vatandaşlar, “Böyle özel bir günde çok güzel bir çalışma yapılmış. Mustafa Kemal Atatürk, bu ülkenin kurucusu olmakla birlikte milletimizin kalbinden asla silinemeyecek bir değerdir. O’nun fotoğraflarını kentte sergileyen Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de milli bayramların önemine dikkat çekerek benzer çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.