Erkek Eşofman Altı Nedir?

Erkek Eşofman Altı Nedir?
23 Eylül 2020 Çarşamba 10:13

Yoğun iş temposundan sonra evinize geldiğinizde daha rahat hareket etmenizi sağlayan kıyafet türüne eşofman adı verilir. Eşofman altları gündelik yaşamışınızda daha rahat hareket etmenizi sağlar. Üzerinize yapışmadığı için terletmezler. Standart beden olduğu için her bedene uyar. Erkek eşofman altı erkeklere göre tasarlanmış bir modeldir.

Dar kesim ve bol kesim modelleri de mevcuttur.Spor yaparken, yürüyüş yaparken daha rahat hareket etmenizi sağlar. Erkek eşofmanaltı modeli pamuklu ve elastan özelliğine sahip kumaşlardan yapılır.  Kolay yıkanırlar. Taşınması kolay olduğu için nereye giderseniz gidin kolaylıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Günümüzde tercih edilen model ise fermuarlı eşofman altı modelidir.  Siz spor yaparken telefonunuz ve cüzdanınız düşmesini engelleyecektir.

ErkekEşofman Altı Seçimi Nasıl Yapılır?

Erkek eşofman altı seçerken içerisinde rahat hareket edebileceğiniz modelleri tercih etmeniz gerekir. Ayak kısımları daha dar olan modeller spor ayakkabınız üstünde şık olmanızı sağlar.  Daha dayanıklı kumaşlardan yapılmış modelleri tercih edin.  Toz kir tutmayan keten yapılı kumaşlardan yapılmış pantolon modellerini tercih ediniz.https://www.bybasicman.com/kategori/esofman bu linke tıklayarak siz de bu ürüne güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.