EKK’DAN BAŞKAN KURT’A DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Eskişehir Kent Konseyi (EKK), Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti.

EKK’DAN BAŞKAN KURT’A DESTEK TEŞEKKÜRÜ
15 Mayıs 2019 Çarşamba 14:53

Eskişehir Kent Konseyi (EKK), Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Odunpazarı Belediye Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen ziyarete Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ve Eskişehir Kent Konseyi Üyeleri katıldı.  Bir dönem Eskişehir Kent Konseyi Başkanlığı da yapan Başkan Kurt’u 31 Mart Yerel Seçimlerinde gösterdiği başarıdan dolayı tebrik eden Nuray Akçasoy, sivil topluma verdiği destek için Başkan Kurt’a teşekkür etti. Akçasoy, yeni dönemde Başkan Kurt’un başarılarının devam etmesini diledi. 

Eskişehir Kent Konseyine ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Kurt, sivil toplum örgütlerinin inisiyatif alması gerektiğine inandığını söyledi. Başkan Kurt, “Yaşadığı kente, bulunduğu çevreye duyarlı insanları yetiştirecek ortamı sağlayacak olanlar sivil toplum örgütleridir. Eskişehir bu işin çıtasını oldukça yükseltti. Beklentiler artık çok farklı noktaya geldi. Kent konseyleri artık karar alma noktalarında; belediye meclislerinde, komisyonlarda yer almalı" dedi. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.