Efsanenin Devam Serisi NarutoShippuden

Efsanenin Devam Serisi NarutoShippuden
05 Ekim 2020 Pazartesi 09:31

Öykü 2007 yılında Naruto serisi olarak final yaptıktan sonra, yapımcı şirketin devam serisi olarak hayranlarına sunduğu NarutoShippuden, 10 yıl boyunca devam etti. 500 Bölümden oluşan bu devasa seri, hayranlar tarafından anime dünyasının en büyük efsanelerinden biri olarak niteleniyor. 2000 li yıllar boyunca anime alanında en fazla izlenen seri olan NarutoShippuden, günümüzde bitmiş olmasına karşın, halen en çok izlenen serilerden biri durumundadır. Ulaştığı başarısı hem manga ve hem de anime serisi olarak çeşitli rekorlarla süslü seri, yeni izleyicilerin de desteğiyle, sürekli en çok izlenenler listesinde yer almaya devam ediyor. Yüzlerce bölümden oluşan serinin, tüm bölümlerine NarutoShippuden izle linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

NarutoShippuden Konusu

Naruto Ninja eğitimini almaya başladıktan sonrasını ele alan Shippuden, NarutoUzumaki’ nin kendini ve yeteneklerini keşfetmesi sürecine yelken açmasını kapsıyor. NaruotUzumaki artık büyümüş olmasına karşın, halen herkesin onu sevmesini istediği hırslı hayal dünyasına sahiptir. İçindeki Dokuz kuyruklu şeytana daha iyi hakim olabiliyor, eskiden yaptığı sakarlıklardan kurtulmuştur. Bu durum onu güçlü bir rakip haline getirmiştir. Giderek daha da güçlenecek olan Naruto’ nun, hayatı eskisine kıyasla epey değişmiştir. Naruto artık eski acıklı yaşam öyküsüne sahip kişi değildir. Bununla birlikte, halen herkesin onu sevmesini düşündüğü büyük bir hayali vardır. Küçüklük çağı boyunca yaşadıkları, onda böyle bir hırs gelişmesine sebep olmuştur. On yıl ve 500 bölümden oluşan bu dev seri de,Naruto’ nun ve yanı sıra tanıştığı pek çok iyi ve kötü karakterin, insanlıklarıyla ilgili öyküleri, büyük bir beğeniyle izlendi.

Serini yüzlerce bölümden oluşan tüm sezonlarına ulaşabilmek için, anime izle linkine tıklayabilirsiniz. Özel olarak hazırladığımız web sitemiz, ülkemizin en geniş anime arşivini oluşturmak amacındadır. Kullanıcı dostu bir yapıda hazırlanmış olan platformumuzda, aradığınız tüm animelere en kolay ve en hızlı şekilde ulaşabilirsiniz. Sürekli olarak eski ve yeni anime serilerinin yeni bölümleriyle güncellenen web sitemiz, en zengin anime arşivini hizmetinize sunmak amacındadır. Tüm anime severlerin buluşma noktasına mutlaka uğramanızı tavsiye ediyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.