ÇOCUKLAR BU ŞENLİĞİ ÇOK SEVDİ

Çocukların hayallerini süsleyen ve her gün yerli yabancı binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Masal Şatosu, düzenlediği etkinliklerle de çocukların yüzünü güldürüyor. Son olarak renkli bir etkinliğe daha imza atan Masal Şatosu, düzenlenen ‘Düşündüren Masallar Şenliği’ ile çocuklara masallarla ve çeşitli etkinliklerle dolu unutamayacakları bir gün yaşattı.

ÇOCUKLAR BU ŞENLİĞİ ÇOK SEVDİ
01 Aralık 2019 Pazar 12:43

Eskişehir’in sembol merkezlerinden biri haline gelen Masal Şatosu, düzenlediği atölyeler ile çocukları masal dünyasında yolculuğa çıkarmaya devam ediyor. Kent turizmine sunduğu katkının yanı sıra eğitici faaliyetlere de büyük önem veren Masal Şatosu, Düşündüren Masallar Şenliği’nde yüzlerce çocuğa keyifli bir hafta sonu yaşattı. Düşündüren oyunlardan, felsefi sorulara, renkli sanat çalışmalarından, eğlenceli drama ve kukla atölyelerine kadar birbirinden eğlenceli etkinliklerin düzenleneceği Masal Şatosu’nda 20’ye yakın masal anlatıcısı çocuklarla buluştu. Nilay Yılmaz öncülüğünde Aslı Şişman, Bahar Gürey, Bilge Buhan Musa, Birnur Fidan, Buket Canlı, Burcu Ceylan, Çiğdem Gündeş, Ebru Ak, Ece Nur Ateş, Emre Ünlenen, Mehlika Yazgıç, Mehmet Aytaç, Sevde Koyuncu, Sevim Demir Aytaç, Sinem Ekinci, Yasemin Çobanoğlu ve Yıldız Yaman çocuklara anlattıkları masallar ile keyifli bir gün yaşattılar. Şenlikte Grup Tiktak masal anlatımı ve canlandırma ile çocuklarla buluşurken, ebeveynlere yönelik ‘Çocuklara Masal Okunmalı mı?’ paneli gerçekleştirildi.

Çocukların hafta sonuna renk katan Masal Şatosu’na ve bu işlevsel merkezi Eskişehir’e kazandıran Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür eden aileler, bu tür etkinliklerin çocukların gelişimine katkı sunduğunu ifade ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.