Çalışkan ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, normalleşme süreciyle birlikte ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Başkan Çalışkan, geçtiğimiz gün Sivrihisar ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak, ilçe sakinleriyle sohbet etti. Çalışkan, esnaf ziyaretlerinin ardından ilçe pazarını gezdi.

Çalışkan ziyaretlerini sürdürüyor
23 Temmuz 2020 Perşembe 15:27

Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulunan Başkan Çalışkan, ziyaretlerini; Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, AK Parti Sivrihisar İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Altan, ilçe teşkilât mensupları ve İlçe Kaymakamı Alparslan Kılıç’a gerçekleştirdi. Sivrihisar Kilim Müzesi, Uça Parkı ve restore edilerek çok amaçlı salon olarak kullanılacak eski askeri hastanesinde de incelemelerde bulunan Başkan Çalışkan, Belediye Başkanı Yüzügüllü’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından teşkilât mensuplarıyla birlikte ilçe pazarını gezen Çalışkan, talep ve önerilere dair ilçe sakinleriyle sohbet etti.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ESKİ’nin, plansız ve düzensiz yaptığı çalışmalardan ötürü Sivrihisarlıların mağdur olduğunu söyleyen Başkan Çalışkan, “Nasreddin Hoca'nın şehri Sivrihisar ilçemizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geldik. Sivrihisar Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar hakkında Belediye Başkanımız Hamid Yüzügüllü’den bilgiler aldık ve ilçe pazarını gezerek vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinledik.  

“20 gündür su verilmeyen mahalleler var”   

Hemşehrilerimiz yaklaşık 20 gündür devam eden su kesintilerinden muzdarip. Camikebir, Kurşunlu, Elmalı, Balaban, Kubbeli ve Gedik mahallerimize 20 gündür sadece gece vakti bir saat su veriliyor. Pandemi sürecinde ve üstelik hijyene en ihtiyaç duyulan bu dönemde böyle bir şey kabul edilemez. ESKİ, çalışmalarını planlı ve sistematik olarak yapmalı. Vatandaşlarımız önceden bilgilendirmeli. Yapay zekânın tartışıldığı teknoloji çağı 21. yüzyılda bu sıkıntıları dinlemek üzüntü verici. Hemşehrilerimizin mağduriyetleri ivedi şekilde giderilmelidir” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.