BÜYÜKŞEHİR’DEN YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI

Kent merkezi ve kırsal mahallelerde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminde kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamaması için yol genişletme çalışmalarına da devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI
23 Ekim 2020 Cuma 15:37

Havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, özellikle kış aylarında zorluklar yaşanan dar mahalle yollarında genişletme çalışması yaptıklarını belirttiler. Ekiplerin son olarak Seyitgazi’ye bağlı Sancar Mahallesi’nde çalışmalara başladığını ifade eden yetkililer, dolgu malzemesi ile yolun genişletileceğini belirttiler.

Özellikle yağışlı mevsimlerde sürücülerin mahalle yolunda mağdur olduğunu dile getire mahalle muhtarı Bilal Ünlü, Büyükşehir Belediyesi’ne müracaat ederek yolların genişletilmesini talep ettiklerini ve teknik inceleme sonrası çalışmaların başladığını ifade etti. Çalışmalar dolayısıyla Başkan Büyükerşen’e mahalle sakinleri adına teşekkür eden Ünlü, çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasını beklediklerini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.