BÜYÜKŞEHİR MASKE DAĞITIMINI PAZARLARDA DA GERÇEKLEŞTİRİYOR

Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı kapsamında toplu taşıma araçlarında maske dağıtımı gerçekleştiren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, pazar alanlarında da vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştiriyor. Ayrıca zabıta ekipleri pazar alanlarında çeşitli denetimler gerçekleştiriyor.

BÜYÜKŞEHİR MASKE DAĞITIMINI  PAZARLARDA DA GERÇEKLEŞTİRİYOR
08 Nisan 2020 Çarşamba 14:51

Salgının yayılmasını önlemek için birçok tedbir alan Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçlarına maske zorunluluğu getirilmesinin ardından vatandaşlara ücretsiz olarak maske dağıtımına devam ederken, pazar alanlarında da dağıtım başladı. Pazar alanları girişlerinde zabıta ekipleri tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak maskeler dağıtılırken, pazar girişlerinde de kolluk kuvvetleri ile koordineli kontroller devam ediyor. Vatandaşlardan zorunda kalmadıkça evden çıkmamalarını isteyen Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, evden çıkan vatandaşları da sosyal mesafeye dikkat ederek, maske kullanmaları konusunda uyardılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.