BÜYÜKŞEHİR İLK KARA ANINDA MÜDAHALE ETTİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri kent merkezinde ve kırsalda sorumluluk alanında bulunan bölgelerde yağan ilk kar yağışına anında müdahale ederek yollarda küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

BÜYÜKŞEHİR İLK KARA ANINDA MÜDAHALE ETTİ
04 Aralık 2019 Çarşamba 15:37

Büyükşehir Belediyesi ekipleri kentin yüksek kesimlerinde yağan ilk karın ardından Tepebaşı ilçesi Hekimdağ, Sulukaraağaç, Behçetiye, Çalkara, Tekeciler, İnönü İlçesi Yörükyayla, Seyitali, Erenköy, Esnemez, Seyitgazi İlçesi Salihler, İkizoluk, Göcenoluk, Akin, Gemiş, İdrisyayla mahallelerinde kar küreme çalışmalarına başladı. Eskişehir’in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası ekipler sürücülerin emniyetli bir şekilde yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarına hız verdi. Ekipler ayrıca buzlanma riskine karşı gün boyunca kent merkezinde sorumlu olduğu cadde ve bulvarlarda tuzlama çalışması ve yaya güvenliğine bağlı olarak kaldırımlarda ve yaya köprülerinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Eskişehir genelinde kar yağışına karşı gerekli önlemlerin alındığını belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ekiplerin önceliğinin taşımalı eğitimin yapıldığı güzergahlar olduğunu ifade ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.