BÜYÜKŞEHİR İLÇELERDEN SONRA MERKEZDE DE OKULLARIN MASKE İHTİYACINA DESTEK OLUYOR

Mart ayından beri Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı’nı kararlılıkla uygulayan Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde okullara verdiği maske desteğine kent merkezinde de başladı.

BÜYÜKŞEHİR İLÇELERDEN SONRA MERKEZDE DE OKULLARIN MASKE İHTİYACINA DESTEK OLUYOR
03 Kasım 2020 Salı 14:56

Vaka sayılarının artış gösterdiği Eskişehir’de Büyükşehir Belediyesi imkanlar ölçüsünde vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Sosyal yardımların yanı sıra merkezde yoğunluk olan alanlarda maske dağıtımı gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde okullara verdiği maske desteğine kent merkezinde de başladı. Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte okullardaki maske ihtiyacının arttığını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, özellikle dezavantajlı mahallelerde bulunan okullarda bu ihtiyacın çok daha fazla olduğunu, bu sebeple de gelen talepler doğrultusunda bu bölgelerdeki okullara maske desteği verildiğinibelirttiler.

Maske desteği dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden okul yetkilileri ise birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde bu süreci atlatacaklarına inandıklarını ifade ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.