BÜYÜKERŞEN'DEN 10 KASIM'A ÖZEL PAYLAŞIM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 81. ölüm yıl dönümünde sosyal medya hesaplarından özel bir video yayınladı. Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının 30 bin silindiri birleştirerek oluşturduğu Atatürk siluetinin oluşturduğu video 1 milyondan fazla kişiye ulaştı.

BÜYÜKERŞEN'DEN 10 KASIM'A ÖZEL PAYLAŞIM
10 Kasım 2019 Pazar 16:44

Büyükşehir Belediyesi 10 Kasım Atatürk'ün ölüm yıldönümünde belediye sporcularıyla muhteşem bir projeye imza attı. Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Salonu'nda 30 bin silindirden Atatürk'ün siluetini oluşturan gençlerin videosunu Başkan Büyükerşen sosyal medya hesaplarından paylaştı. "Biz daima O'nun izindeyiz, O daima bizim kalbimizde" notuyla projenin videosunu paylaşan Başkan Büyükerşen, belediye sporcularına teşekkür etti. Video sosyal medyada 1 milyondan fazla kişiye erişirken Tuncay Özkan, Metin Uca, Tolga Çevik, Funda Arar gibi binlerce takipçisi olan siyasiler ve sanatçılar videoyu paylaştı.

Büyükşehir Belediyesi'de projeye destek veren Eskişehir Teknik Üniversitesi, piyanist Görkem Edis ve Konfida'ya teşekkür etti.

İZLEMEK İÇİN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.