BOZ, AK PARTİ'NİN DÜZENLEDİĞİ KONSERDE SAHNE ALDI

Türk Pop Müziğinin sevilen ismi Murat Boz, AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen konserde sahne aldı.

BOZ, AK PARTİ'NİN DÜZENLEDİĞİ KONSERDE SAHNE ALDI
25 Mart 2019 Pazartesi 10:34

Türk Pop Müziğinin sevilen ismi Murat Boz, AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen konserde sahne aldı. TCDD Otoparkında gerçekleşen konsere soğuk havaya rağmen katılım yoğundu. Boz, söylediğ birbirinden güzel şarkılarla katılımcılara keyifli bir akşam yaşattı. Konser sonrası Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Adayı Burhan Sakallı ve Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, sevilen şarkıcıya Devrim Arabası maketi verdi. 

Konseri, vatandaşlarla birlikte izleyen ve gençlerin coşkusuna ortak olan Burhan Sakallı, daha sonra gençlere seslendi. Binlerce kişinin alkışları eşliğinde sahneye çıkan Sakallı, şunları söyledi: “Sevgili gençler iyi ki geldiniz, iyi ki bizimlesiniz. İyi ki Murat Boz bizimle. Bundan sonra Murat Boz’u Eskişehir’de daha çok ağırlayacağız. Yeter ki siz bizi yalnız bırakmayın.Arkadaşlarımla birlikte bugün bizimle olduğu için, sizi bizimle buluşturduğu için Sayın Murat Boz’a teşekkür ediyorum. Eskişehir’i seviyoruz, sizi seviyoruz, enerjinizi seviyoruz, sizi asla bırakmayacağız. Siz de bizi yalnız bırakmayın.” 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.