BAŞKANLARDAN VALİ AYYILDIZ’A HOŞ GELDİN ZİYARETİ

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odfunpazarı belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’a hayırlı olsuz ziyaretinde bulundu..

BAŞKANLARDAN VALİ AYYILDIZ’A HOŞ GELDİN ZİYARETİ
22 Haziran 2020 Pazartesi 15:33

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Eskişehir’e atanan Vali Erol Ayyıldız görevine başladı. Görevine başladığı ilk gün Eskişehir belediye başkanları, Vali Ayyıldız’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyareti sosyal medya hesabından duyuran Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç ile birlikte Eskişehir Valiliği görevine başlayan Sayın Erol Ayyıldız'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.Sayın Valimize şehrimize hoş geldiniz diyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.