Başkan Kurt emekli astsubayları ziyaret etti

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, sivil toplum örgütleri temsilci ve üyeleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Kurt son olarak, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) ile TEMAD Odunpazarı Emekli Astsubaylar Derneğini ziyaret etti.

Başkan Kurt emekli astsubayları ziyaret etti
24 Mart 2019 Pazar 14:37

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde emekli astsubaylarla bir araya gelen Başkan Kurt, dernek yöneticilerine misafirperverlikleri için teşekkür etti. Odunpazarı Belediyesi’nde son 5 yılda gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Kurt, 31 Mart’ta gerçekleşecek seçim ile yerel yöneticilerin seçileceğine dikkat çekti. Seçimlerin genel seçimler havasında sürdürülmeye çalışıldığına dikkat çeken Başkan Kurt, seçim alanlarında söylenen sözlerin Türkiye’de ayrım yarattığını ifade etti.

Türkiye’nin iç ve dış politikasında sorunlar olduğuna değinen Başkan Kurt, yaşanan ekonomik krizeden de söz etti. Eskişehir’de belediyecilik anlamında ciddi işler yaptıklarını anlatan Başkan Kurt, her türlü engelleme çalışmalarına rağmen Türkiye’ye örnek çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Odunpazarı’nda yeni dönemde yapacakları çalışmaları da anlatan Başkan Kurt, Odunpazarı’nda kadınlar, çocuklar, gençler, yaşlılar ve yoksullar için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.