Başkan Çalışkan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çalışkan, mesajında şu ifadeleri kullandı:

Başkan Çalışkan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
29 Ağustos 2020 Cumartesi 15:08

“Şanlı tarihimizin en onurlu sayfalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 98. yıldönümünde tüm vatandaşlarımızın bu özel gününü gönülden kutluyorum.

Aziz milletimiz tarih boyunca birçok zafere ve mücadeleye imza atmış, hiç bir dayatma ve sömürüyü kabul etmeden her şart ve durumda şerefli duruşunu muhafaza etmiştir.

30 Ağustos tarihi milli birlik ve beraberliğimizin, nesilden nesile aktarılan mücadele ruhunun ve eşsiz kurtuluş destanının adıdır. Milletimizin feraseti sayesinde Malazgirt'teki ruhu her daim yaşatarak Büyük ve Güçlü Türkiye için yeni zaferlerin kazanıldığına hep birlikte şahitlik ediyoruz.

Kurtuluş ve bağımsızlık mücalemizi büyük bir zaferle taçlandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve milletimizin bekası için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. 98 yıl önce ortaya konan azim, irade ve kararlılığın her zaman canlı kalacağına inancım sonsuz. 30 Ağustos, en zor şartlarda bile milletimizin esaret altına alınamayacağının tarihi bir ispatıdır. Yine aziz milletimiz aynı ruhla 15 Temmuz günü benzeri görülmemiş bir birlik ve beraberlik sergilemiştir. İstikbal ve istiklal mücadelemiz 2023 hedeflerimiz doğrultusunda geleceğimize yön verecek bir inançla her dönem ve her şartta devam edecektir.

Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını minnet ve şükranla anıyor, tüm milletimiz ve hemşehrilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.