AYVALI'DA YENİ SU KAYNAĞI VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Yaz aylarında gerek artan kırsal nüfusu gerekse bilinçsiz su tüketimi nedeniyle su sıkıntısı yaşanan mahallelerde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar ile vatandaşların su sorunları çözülüyor. Bu kapsamda Günyüzü'ne bağlı Ayvalı Mahallesi'nde kaptaj çalışmalarıyla yeni su kaynağı mahalleye ulaştırıldı.

AYVALI'DA YENİ SU KAYNAĞI VATANDAŞLARLA BULUŞTU
26 Temmuz 2020 Pazar 12:34

ESKİ kent merkezi ve kırsalda sorunsuz bir alt yapı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda artan nüfus ve bilinçsiz su tüketimi nedeniyle su sıkıntısı yaşanan Günyüzü'ne bağlı Ayvalı Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmalarla yeni kaynak suyu mahalleye ulaştırıldı. ESKİ'nin kaptaj ekibi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla kısa sürede cazibeli suyun bulunduğunu ve mahalleye ulaştırıldığını ifade eden Ayvalı Mahalle Muhtarı Ahmet Mutlu, gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve ESKİ ekibine teşekkür etti.

Vatandaşları bilinçli su tüketimi konusunda bir kez daha uyaran ESKİ yetkilileri, kırsal bölgelerde tespit edilen yeraltı sularının kaynağından  toplanarak vatandaşlara ulaştırılmaya devam edeceğini belirttiler.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.