ATA'YI ANIYORUZ

10 Kasım saat 09:05… Cumhuriyetimizin kurucusu, ulu önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının üzerinden tam 82 yıl geçti.

ATA'YI ANIYORUZ
09 Kasım 2020 Pazartesi 23:19

Vali Erol Ayyıldız’ın 10 Kasım Atatürk’ün Ebediyete İntikalinin 82. Yıl Dönümü Mesajı:

Necip milletimizin yetiştirdiği büyük devlet adamı olan Atatürk sadece bizim milletimizin değil bütün insanlığın sevgi, saygı ve takdirini kazanmış bir liderdir. Yaktığı istiklal meşalesiyle ezilen, esaret altındaki bütün milletlere ümit ve ilham kaynağı olmuştur. Tarihin akışını değiştiren ender liderlerden olan Atatürk’ün önderliğinde Türk milleti Anka misali küllerinden yeniden doğmuştur. İstiklalimiz ve istikbalimiz uğruna yaptıklarından dolayı O’na minnettarız.

Kazım Kurt: “Atatürk’ün ilke ve devrimlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz”

Odunpazarı Belediyesi olarak; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizler için kurduğu Cumhuriyete, onun ilke ve devrimlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizi daha aydınlık yarınlara ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla selamlıyor ve emanetlerinin sonsuza kadar bekçisi olacağımıza söz veriyorum.”

AHMET ATAÇ’TAN 10 KASIM MESAJI:

Ulu önderimizin söylediği gibi, ‘Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar.’ Ebediyete intikalinin 82. yıl dönümünde Büyük Önder Atatürk, silah arkadaşları ve vatan için şehit düşen tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.”

AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay: Kurtuluş Savaşımızın komutanı, demokratik sistemimizin kurucusu, 20. Yüzyıla imzasını atmış liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete uğurlanışının 82. Yıldönümünde rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimize her daim sahip çıkacağımıza, demokrasimimizi koruyacağımıza, milletimizin refahını arttırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimize söz veriyoruz.

Zihni Çalışkan’dan 10 Kasım mesajı

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 82’inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çalışkan, mesajında şu ifadeleri kullandı:  Gazi Mustafa Kemal'in: "En büyük eserim Türkiye Cumhuriyetidir" dediği ülkemiz bugün dünya tarafından sözü dinlenen, uluslararası platformlarda aktif rol üstlenen yüksek bir itibara sahiptirm  Mustafa Kemal Atatürk ve istiklal mücadelemizin tüm onurlu kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyor, aziz vatanımızda şanlı bayrağımızın ilelebet dalgalanmasını temenni ediyorum.”

Nadir Küpeli: ATA’MIZIN AÇTIĞI YOLDA ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı: Biz Eskişehirli sanayiciler olarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığın yolda geleceğimiz için tüm gücümüzle çalışıyor ve üretmeye devam ediyoruz. Türkiye Cumhuriyetini bizlere emanet eden Cumhuriyetimizin kurucusu büyük komutan ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 82’nci yılında minnet, sevgi, saygı ve şükranla bir kez daha anıyorum.”

Metin Güler: Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz

Bizlere düşen görev O’nu anlamak, mirasına sahip çıkmak, Türkiye’yi her alanda daha yükseğe taşımak için çalışmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlanışının 82’inci yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali ACAR: Ecdadımızın köklü tarihine bir yükseliş ivmesi kazandıran, Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 82. sene-i devriyesinde saygı, sevgi ve rahmetle yad ediyorum. Bu vesileyle, vatanımız uğruna mücadele eden tüm şehit ve gazilerimizi de saygı ve hürmetlerimle yad ediyorum." ifadelerinde bulundu.

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık:

Cumhuriyetimizin izinde, vatanımıza en iyi şekilde sahip çıkacağımıza, bağımsızlık mirasını gelecek nesillere en iyi şekilde bırakmak için hiç taviz vermeden hizmet edeceğimize olan inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.