ARTIK AF YOK!

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi, çift sıra park yapan sürücüleri, Kent Güvenliği Yardımı Sistemi(KGYS) kameralarını kullanarak, tespit etmeye başladı.  

ARTIK AF YOK!
20 Temmuz 2019 Cumartesi 10:35

İçişleri Bakanlığı'nın tüm emniyet müdürlüklerine gönderdiği yazı ile ana arter sayılan caddelerde çift sıra park etmek tarihe karışacak. Geçici duraklama yapmanın da yasak olduğu ana arterlerde trafik ekipleri göz açtırmayacak. Bu kapsamda Eskişehir Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Kent Güvenliği Yardım Sistemi ile çift sıra park yapan sürücüleri mercek altına aldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcısı Hakan Biçer, hatalı sürücülerin kurulan Kent Güvenliği Yardımı Sistemi yardımıyla tespit edileceğini söyledi. Biçer, "İlimizde bulunan ana arterler üzerindeki caddelerde ikinci sıra hatalı park etmiş araçlar, trafik akışına ve trafik güvenliğine engel yaratıyor. Bu araçların illerimizde bulunan Kent Güvenliği Yardımı Sistemi veya daha sonra yapılacak olan kamera sistemleri ile denetlenmesi, takip edilmesi ve cezalandırılması emri verildi. Bu kapsamda bizler de arter olarak kabul ettiğimiz caddelerimizde Kent Güvenliği Sistemi yardımıyla izlemeler yapıyoruz. Trafiğin akışını olumsuz etkileyen ikinci sıra park etmiş araç sürücülerini uyarıp, 15 gün sonra da cezai işlem uygulayacağız. Caddelere, belediye ile birlikte uyarı tabelalarımızı da yerleştirdik" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sevgi - 5 yıl önce
Öncelikle Odunpazarı da bu uygulama yapilmalidir
Avatar
Emrah - 5 yıl önce
Çift sıra park yaptıran park memurunada ceza yazabilecekmi acaba emniyet