"ANNELERİMİZ NE KIYMETLİ VARLIKLARIMIZ"

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Anneler Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı. Büyükerşen, “Annelik dünyadaki en yüce duygu ve kıymettir” dedi.

"ANNELERİMİZ NE KIYMETLİ VARLIKLARIMIZ"
11 Mayıs 2019 Cumartesi 12:57

Annelerimiz ne kıymetli varlıklarımız diyen Büyükerşen, “Her türlü zorluğa rağmen insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için fedakârca çalışan annelerimiz karşılıksız sevginin ve sonsuz fedakârlığın timsali ve en kıymetli varlıklarımızdır. Annelik hiçbir zenginlik ile ölçülemeyecek değeri olan, dünyadaki en yüce duygu ve kıymettir. Aynı zamanda adalettir, şefkattir, huzurdur annelik” ifadelerini kullandı.

Büyükerşen sözlerini şöyle sürdürdü: “Huzurun, barış ve sükûnetin egemen olduğu bir toplumun temelleri annelerimizin yetiştireceği dürüst ve eğitimli nesiller ile sağlanacaktır. Annelik gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenen kadınlarımızın, Atatürk’e ve O’nun değerlerine bağlı nesiller yetiştireceğinden şüphem yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere hepimizin üzerinde ödenmez hakları bulunan elleri öpülesi annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal eden tüm annelerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.