ALPU ‘DA SONDAJ ÇALIŞMALARI SONUÇ VERDİ

Yaz aylarında artan kırsal nüfus nedeniyle su sıkıntısı yaşanan mahallelerde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) ekipleri gerçekleştirdiği çalışmalar ile vatandaşların su sorunlarını çözmeye devam ediyor.

ALPU ‘DA SONDAJ ÇALIŞMALARI SONUÇ VERDİ
28 Ekim 2020 Çarşamba 12:25

Bu kapsamda Alpu ilçe merkezinde gerçekleştirilen sondaj çalışmaları sonuç verdi ve yapılan çalışma sonucu temin edilen ilave su ile ilçe merkezi ve mahalleleri kaliteli temiz içme suyuna kavuştu. Çalışmalardan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller ve Başkan Yardımcısı Mehmet Kopuk, Alpu Belediyesi ve ESKİ Genel Müdürlüğü’nün ortak çalışmalarından memnuniyet duyduklarını ifade ederek mahalle sakinleri adına Büyükşehir Belediye BaşkanıYılmaz Büyükerşen ve ESKİ ekiplerine teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.