600 çalışanı bulunan devlet dairesinden kötü haber

Türk Büro- Sen Şube Başkanı Alp Arslan Vergi Dairesi’nde gerekli önlem alınmadığını belirterek , Pazartesi günü yapılan testler sonrasında 40 yakın çalışanın koronavirüs taşıdığını belirtti. Arslan Eskişehir halkından çok ivedi işleri olmadıkça Vergi Dairesine gitmek yerine İnternet ortamında İnteraktif Vergi Dairesi linkini kullanmalarını rica ediyoruz” dedi.

600 çalışanı bulunan devlet dairesinden kötü haber
15 Ekim 2020 Perşembe 17:34

Tür Büro Sen Şube Başkanı Alp Arslan, Eskişehir Vergi Dairesi’nde bazı önlemlerin dikkatli bir şekilde hayata geçirilmediğini belirterek, yaşananlar sonrasında korkulanın olduğunu söyledi. Arslan Yaptığı açıklamada “Pazartesi günü salgın Eskişehir Vergi Dairesinde patlamış ilk etapta yapılan 60 testten ve sonraki gün ilave yapılan 15 testten 40 a yakın pozitif vaka çıkmıştır.2 ağır hastamız bulunmaktadır. Bu bağlamda BAŞKANLIK bünyesinde bir çok müdürlük kapatılmıştır. Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığı yaklaşık 600 personelin çalıştığı büyük bir kurum olup ayrıca pozitif çıkan personelin içinde çaycı ve temizlikçi olduğu düşünülürse tüm personele test yapılması gerekmektedir. Gece gündüz mesai mefrumu gözetmeksizin çalışan Vergi Dairesi Başkanlığı çalışanları kendileri ve ailelerinin sağlığı için bunu haketmektedir. Ancak kurum şuna kadar toplu test için harakete geçmemiştir. Biz Türk Büro Sen olarak yetkililerden durumu ele alıp önce çalışan sağlığını sağlayacak ortamın oluşturulmasını ve tüm personele test yapılmasını talep etmekteyiz.  Biz sendika olarak bunun takipçisi olacağız. Ayrıca Eskişehir halkından çok ivedi işleri olmadıkça Vergi Dairesine gitmek yerine İnternet ortamında İnteraktif Vergi Dairesi linkini kullanmalarını rica ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.