Seyahatlere Ofisinizi De Götürün

İş gereği çok seyahat eden kişilerin belli sabit yerlerde bulunma şansı olmamaktadır. Sürekli seyahat halinde olan kişilerin belirli bir düzeni oluşturması zordur...

Seyahatlere Ofisinizi De Götürün
08 Ekim 2019 Salı 16:23

İş gereği çok seyahat eden kişilerin belli sabit yerlerde bulunma şansı olmamaktadır. Sürekli seyahat halinde olan kişilerin belirli bir düzeni oluşturması zordur. Ancak profesyonel iş yaşamında bir iş için gerekli olan ofis, adres, iletişim bilgisi olmazsa olmazdır. Bu iş ilişkisi kurulan kişilere güven verdiği gibi yasal olarak zorunlu bulunması gereken evraklar vardır.

 Sanal Ofis Nedir?

İş yeri kurmak için gerekli olan vergi numarası ve vergi levhası bir şirketin en önemli yetki belgesidir. Bu belgede iş yeri adresi, iş yerinde yapılan işin konusu ve iş yeri vergi numarası gibi önemli bilgiler yer alır. Bütün bu bilgilerin toplandığı yer olan sanal ofis sistemi sürekli seyahat gerektiren işler için en uygun ofis kiralama yöntemidir.

 Sanal ortamda oluşturulan ancak tamamen yasal olan bu sanal ofis sisteminde bir iş yerinde olması gereken şeyler mevcuttur.

 Sanal Ofis İçeriği

Sanal ofislerde iş yerinize ait adres bilgisi, iş yerinize ait telefon numarası, mail adresi hizmetleri sunulmaktadır. Bu iletişim araçlarına sekreterler cevap verebildiği gibi e-postalar tarafınıza iletilir. Bu sanal ofis sisteminde farklı paket uygulamaları vardır.

İş yerinize ait adres ve posta kutusu, ayda belirli bir saat ofis ve toplantı odası kullanımı hizmetleri vardır. Bu en uygun maliyete sahip sanal ofistir. Bu düşük pakette telefona cevap verme ve e-posta kontrolleri yoktur. Bunun dışında adres ve posta kutusu, telefon ve cevaplama hizmeti, haftanın beş günü toplantı ve ofis kullanımı hizmetlerini içeren paket uygulaması da mevcuttur.

Sanal ofis sayesinde çalışana ihtiyaç duyamayacağınız gibi istediğiniz zaman ofisinizi kısa süreli olarak kullanma imkanınız doğar. Bütün bunların yanında tek bir maliyet altında ödeyeceğiniz tutarın içerisinde seçtiğiniz ofis paket uygulamasından yer alan bütün hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

İşlerinizi yürütürken hem zamandan hem maliyetten tasarruf etmek sanal ofis sayesinde mümkün. Siz işlerinize yoğunlaşırken telefonlara, postalara, fakslara sizin yerinize ilgilenecek kişilerin olması sanal ofisin ayrıcalığıdır. İşlerinizi yaparak yüksek verim alacak, ayrıca yoğun iş temposunun yanında ofis idaresi ve stresi gibi negatif durumları yönetmek zorunda kalmayacaksınız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.