Samsung kılıfları ile telefonunuzu en iyi şekilde koruyun

Samsung telefonlar için üretilmiş özel kılıflar telefonlarınızı iyi şekilde korumakla kalmayıp aynı zamanda diğer telefonlara göre daha farklı bir görünüm kazandırmaktadır. Samsung’un başarılı telefonlarından S8 Plus ve S9 Plus için üretilen kılıflar kılıfland.com tarafından en cazip fiyatlarla ve hızlı kargo seçenekleri ile sizlere sunulmaktadır.

Samsung kılıfları ile telefonunuzu en iyi şekilde koruyun
03 Aralık 2019 Salı 17:10

Samsung telefonlar için üretilmiş özel kılıflar telefonlarınızı iyi şekilde korumakla kalmayıp aynı zamanda diğer telefonlara göre daha farklı bir görünüm kazandırmaktadır. Samsung’un başarılı telefonlarından S8 Plus ve S9 Plus için üretilen kılıflar kılıfland.com tarafından en cazip fiyatlarla ve hızlı kargo seçenekleri ile sizlere sunulmaktadır. S8 Plus kılıf modelleri ve S9 plus kılıf modelleri arasında en çok satan bazı kılıflar şu şekildedir.

  • Tam Koruma kılıfları
  • 360 derece özel camlı telefon kılıfı
  • Premier mat ve şeffaf silikon S8 Plus kılıfı
  • Darbe ve köşe korumalı kılıflar
  • Yüzüklü silikon kılıfları
  • Benks ve Roar marka s9 plustelefon kılıflarıgibi bazı modeller SamsungGalaxy marka telefonlarınız için en iyi korumayı sağlayacaktır.

Yeni S9 Plus Kılıf Seçenekleri

Telefonlarımızı en iyi şekilde korumak önemlidir. Telefonlar artık çok geliştiği için ekranlarını ve kasalarını korumak yüksek maliyetleri engellemek için çok önemlidir. Bu sebeple kullanacağınız s9 plus kılıftelefonunuzu korumanıza yardımcı olacaktır.

S9 ve S8 Plus için üretilen ve en çok satan kılıfların başında yüzüklü Ravel Silikon kılıflar gelmektedir. Silikon yapıda üretilmiş olup özel yüzüğü sayesinde stand ve daha rahat bir tutuş kazandırmak için üretilmiştir. Kılıfın silikon yapısı sayesinde telefonunuzu tam olarak kavramakta ve rahat bir tutuş sağlamaktadır. Aynı zamanda s8 pluskılıfın mat yapısı sayesinde parmak izi de bırakmayacaktır.

Diğer çok satan s8 plus ve s9 plus kılıf ise 360 derece koruma kılıfıdır. Bu kılıf sayesinde telefonunuz çepeçevre korunarak dış etkenlere karşı korunacaktır. Bu kılıfın en önemli özelliği 3 parça olmasıdır. Üst alt ve Arka parça olmak üzere 3 parça üretilen kılıf aynı zamanda bu kılıfa uygun bir camla birlikte satılmaktadır. Bu sayede 360 koruma sağlayan kılıf ekranınıza zarar gelmesini engellemeye yardımcı olacaktır.

Uygun Fiyatlarla ve Ücretsiz Kargo FırsatıylaKılıflar

Kılıfland.com üzerinden satın alacağınız s8 plus ve s9 plus kılıfları en uygun fiyatlarla ve ücretsiz kargo avantajı ile kapınıza kadar geliyor. Dilerseniz kapıda ödeme dilerseniz de havale ile sorunsuz bir şekilde alışverişinizi yapabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.