PEUGEOT ALPATA AÇILDI

Alpata, Peguet’i bünyesine kattı. Satış ve servis hizmetlerine başlayan Alpata, yıl sonundan itibaren Citroen’in satış ve satış sonrası hizmetlerini de bünyesine katacak.

PEUGEOT ALPATA AÇILDI
12 Ekim 2019 Cumartesi 18:09

Peugeot Alpata’nın açılışı gerçekleşti. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta konuşan Alpata Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Alpata, Barış Pınarı Harekatı’na katılan askerle için dua ederek sözlerine şöyle devam etti;  “30 yıllık bir serüvenin sonunda Opel bayiliğimiz ile birlikte Peugeot bayiliği de açmış bulunuyoruz. Yılsonundan itibaren Citroen bayiliği de bizim tarafımızdan Eskişehir’de uygulanıyor olacak. Alpata olarak kazançlarımızı genel itibarı ile yatırımlara aktarıyoruz. Ülkemizin parlak geleceğinde rol alıyor olmak, bizleri sevindiriyor. Şehrimizde, ülkemizde ve yurt dışında da doğru adımlar atmak için çaba sarf ediyoruz. Bugün Peugeot  ile önemli bir adım atıldı. Bu yatırım sonunda önemli bir istihdam yaratıldı. Müşterilerimizi memnun etmek için moral ve motivasyonumuz yüksek. Bugün bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Öncelikle anneme teşekkür ediyorum. Peugeot genel müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Peugeot bayiliği süreçleri çok hızlı bir şekilde geçmemizde olağanüstü çabası oldu. Enerjimizi yükselterek her alanda koşmaya devam edeceğiz. Durmayacağız” dedi.

Peugeot Türkiye Genel Müdürü İbrahim Arınç ise Alpata ailesine teşekkür ederek,  “Bu değerli tesisi sizlerle birlikte hizmete açmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Grup PSA son atlı yıldır büyümesini kesintisiz olarak sürdürüyor. Bugün 106 yatırımcıdan oluşan güçlü yetkili satıcılığı ile 2019 sonunda  % 12 pazar payına sahip olmayı hedefliyor . Gücünü 200 yıllık marka mirasında alan Peugeot markası Türkiye’de hizmet kalitesine verdiği önem ve merkeze koyduğu müşteri memnuniyeti stratejisi ile başarılarına yenilerini katmaya devam ediyor. Güçlenen ve büyüyen ailemize Alpata Ailesini katmaktan büyük mutluluk yaşıyoruz.  Alpata Ailesine yaptıkları yatırım için teşekkür ediyoruz. Peugeot ailesine hoş geldiniz diyoruz.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.