MEGEM iş sahibi yapmaya devam ediyor

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) MEGEM Endüstriyel Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. “CMM Kalite Kontrol Kursu” öğrencileri 240 saatlik kurs süresini tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı.

MEGEM iş sahibi yapmaya devam ediyor
05 Ağustos 2019 Pazartesi 11:42

Sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikalarını; EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Tınas, Denetim Kurulu Üyeleri Hikmet Çetin ve Samet Özkaya ile Danışman ve MEGEM Genel Müdür Vekili Yunus Emre Heper verdi. Sertifika almaya hak kazanan kursiyerleri tebrik eden Yönetim Kurulu Başkanı Küpeli “Hepinizi tebrik ederim. Bu sertifika ile artık altın bileziğe sahipsiniz.Günümüzde ne iş olsa yaparım dönemi bitti, artık sizler gibi nitelikle insan gücüne ihtiyaç var. Bundan önceki programları tamamlayan arkadaşlarımız hepsi artık iş sahibi. Sizlerin de en kısa sürede istediğiniz işe yerleşeceğinizden eminim. EOSB Yönetim Kurulu olarak ülkemize hizmet etmek için elimizden geleni yapmaya hazırız. MEGEM kurslarını sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.