ESKİŞEHİR’DE, 20 BİN ÇALIŞANA ANTİKOR TESTİ YAPILDI

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) üyesi işyerlerinde çalışanlara yönelik ‘Covid-19 Antikor Tarama Testlerini’ devam ediyor.

ESKİŞEHİR’DE, 20 BİN ÇALIŞANA ANTİKOR TESTİ YAPILDI
09 Eylül 2020 Çarşamba 14:09

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) üyesi işyerlerinde çalışanlara yönelik ‘Covid-19 Antikor Tarama Testlerini’ devam ediyor. Bugüne kadar 20 bine yakın çalışana test yapıldı. Bu sayede Eskişehir, Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle sanayi tesislerindeki çalışanlara yönelik antikor testleri konusunda öncü illerden oldu.
Diğer yandan çalışan sağlığının korunmasında büyük önem taşıyan testlerin artması için çalışmalarını sürdüren ESO, bunların yanı sıra sanayi tesislerinde afiş, broşür, sosyal medya duyurularıyla da Covid-19’a karşı mücadelede çalışanları bilgilendiriyor.
Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsün (Covid-19) Eskişehir’deki iş yerlerinde bulaşma ihtimalinin en aza indirilmesi için çaba sarf eden ESO bu kapsamda Üyesi firmalara yönelik Covid19 antikor testi uygulamasını İl Sanayi Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştiriyor.
Bugüne kadar 800 üyesinden talepte bulunan firmalarda 20 bine yakın kişiye antikor testini başarıyla uygulayan ESO, özellikle izin sonrası iş yerine dönüş yapan ve çeşitli sosyal etkinliklere katılan kişilerin tedbir amaçlı tekrar antikor testini yaptırmalarına ve maske-mesafe-hijyen kurallarına da uyması konusuna da dikkat çekiyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.