BULGARİSTAN’DAN İŞ İNSANLARI İKİNCİ KEZ ESKİŞEHİR’E GELECEK

Nisan 2019’da Eskişehir’e gelen Bulgar-Türk İşadamları Derneği bu kez Eskişehir Ticaret Odası’nın davetlisi olarak Eskişehir İnşaat Fuarı kapsamında üreticilerle birebir görüşmeler gerçekleştirerek kurum ve kuruluşları ziyaret edecek.

BULGARİSTAN’DAN İŞ İNSANLARI İKİNCİ KEZ ESKİŞEHİR’E GELECEK
12 Kasım 2019 Salı 11:49

Eskişehir’e ilk temasını Nisan 2019’da gerçekleştiren Bulgar-Türk İşadamları Derneği (BULTİŞ) bir dizi iş görüşmesi yapmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere ikinci kez şehrimize konuk olacak. Daha önce Eskişehir Rumeli İş İnsanları Derneği’nin(ERİAD) davetlisi olarak Eskişehir’e gelen Bulgar-Türk İşadamları Derneği bu kez 14-17 Kasım tarihleri arasında Eskişehir Ticaret Odası Tüyap Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Eskişehir İnşaat Fuarı’nı ziyaret edecek. Heyette Bulgar-Türk İşadamları Derneği Başkanı Donka Koleva, Nedelino Belediye Başkanı Boyan Kehayov ile otomotiv, yapı ve endüstriyel tasarım, savunma sanayi alanında faaliyet gösteren firmaların yöneticileri yer alacak.

Bulgaristan -Eskişehir ticaret köprüsü için ikinci adım

Bulgar-Türk İşadamları Derneği heyeti, 4 gün sürecek fuar boyunca inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalarla birebir görüşmeler gerçekleştirecek. BULTİŞ heyeti ayrıca ETO ve ERİAD ile bir araya gelerek, Eskişehir’deki kurum ve kuruluşları ziyaret edecek. ERİAD Başkanı İbrahim Durgut, 19 Nisan 2019’da BULTİŞ heyeti ile gerçekleştirilen toplantıda amaçlarının Eskişehir ve Bulgaristan arasındaki karşılıklı ticareti geliştirmek ve işbirliğini güçlendirmek olduğunu dile getirmişti. ETO Başkanı Metin Güler ise iki ülke arasındaki dostluk bağlarının ticarete de yansıması gerektiğine dikkat çekmişti.


Etiketler; #eskişehir #eto
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.