AYHAN SEZER, ŞİRİNTEPE'DEKİ ÜYELERLE BULUŞTU

Ticaret Odası seçimlerine az bir süre kala adaylardan Ayhan Sezer seçim turlarına tam gaz devam ediyor.

AYHAN SEZER, ŞİRİNTEPE'DEKİ ÜYELERLE BULUŞTU
12 Mart 2018 Pazartesi 13:43

Tepebaşı bölgesindeki ziyaretlerinde bölge üyelerin dertlerini dinleyen Sezer, onlara projelerini anlatarak başkan adaylarını iyi analiz edip ona göre oy vermelerini istedi.

Son olarak Şirintepe mahallesinde ticaret erbaplarıyla bir araya gelen başkan adayı Ayhan Sezer kendisinden önce hiç bir adayın ziyarette bulunmadığını öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi ve açıklamalarda bulundu.

BİZ SADECE ÜYELERİMİZLE HAREKET EDERİZ

Görev ve yetkilerini yerine getiremez hale gelen Ticaret Odası'nın artık işlevini yitirdiğini hatırlatan Sezer, "Şirintepe tüccarının beklentilerinin hiç birini karşılayabilmiş değil. Buradaki esnaf büyük AVM lerin baskısıyla sindirilmiş durumda. Ekmek davasında kabuğuna çekilmeye zorlanmış bir yapı ile karşı karşıyayız. Bir Ticaret Odası üyelerini bu kadar yüzüstü bırakmamalıdır" şeklinde konuştu.


BİZDEN BAŞKA ÜYELERİMİZİ DÜŞÜNEN OLMAZ

En önemli projelerinin bu noktalardaki esnafın güçlendirilmesine yönelik olduğunu hatırlatan Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer "Esnafı 2 dakika dinlediğinizde tablo hemen ortaya çıkıyor. Finans sıkıntısı çeken üyelerimiz işlerini büyütmek bir yana dursun mevcudu koruyabilmek adına sürekli savaş veriyor. Başlarında dev gibi bir oda olmasına rağmen nimetleri ile henüz tanışmış değiller.  Yönetime gelirsek ilk olarak küçük ve orta ölçekli işletmelerimizi finans ve bankacılık hizmetlerinde kolaylıklar sağlayıp işlerini büyütmek için imkan sağlayacağız" dedi.

Bunu yapabilmenin çok ta zor olmadığının altını çizen Sezer, genç ve dinamik bir yönetimle göreve geçildiği anda asli görevine dönerek yönelteceklerinin  müjdesini verdi. Şirintepe deki üyelerin yakın ilgi alakaya çok teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.