AYHAN SEZER: BAKSAN SAHİPSİZ BIRAKILMAMALI

Ticaret Odası seçimleri için saha ziyaretlerini sürdüren Ayhan Sezer ve ekibi Baksan Sanayi Sitesinde üyelerle bir araya geldi.

AYHAN SEZER: BAKSAN SAHİPSİZ BIRAKILMAMALI
10 Mart 2018 Cumartesi 13:28

Üreten, çalışan, istihdam sağlayan üyelerin yaşadıkları sıkıntıları yerinde tespit eden Başkan adayı Ayhan Sezer, Ticaret Odasının kendilerine yaklaşımını ve aldıkları destekleri üyelere sordu. Şimdiye kadar oda yönetiminin kendilerine hiç bir konuda el uzatmadığından yakınan site esnafı çaresizlik içerisinde ya oda üyeliğinden ayrıldıklarını, ya da başka odalara üye olduklarını ifade ettiler. Mermerciler ve Yapı Tamamlayıcı üyelerin tek isteğinin kendilerine sahip çıkacak bir oda yönetimi olduğunun altını çizen Ayhan Sezer "Ticaretin ve sektörün içinden gelen bir aday olarak buradaki küçük ve orta ölçekli esnafımızın elinden hiç tutulmamış, kendi kaderleriyle baş başa bırakılmış. Bu durum böyle büyük çaplı bir oda için kabul edilemez bir durumdur.  Mevcut yönetim, ticaret odası üyelerinin yaralarını sarmalı ve onların büyümesi için gayret göstermelidir. Burada kendi yağıyla kavrulmaya çalışan üyeler, odayı aidat toplayan ve ayaklarına bağ olan bir yapı gibi görüyor. Bu tabloyu göreve geldiğimiz andan itibaren tamamen değiştireceğiz " dedi.

7 NİSANDA KAZANAN ESKİŞEHİR OLACAK

Baksan da projeleriyle üyelerden tam not alan Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, seçim günü olan 7 Nisan tarihine kadar HEP BERABER durmadan çalışmalarını sürdüreceklerini ve seçimden zaferle çıkacaklarını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.