Akbank Genel Müdürü Binbaşgil EOSB’yi ziyaret etti

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti.

Akbank Genel Müdürü Binbaşgil EOSB’yi ziyaret etti
19 Şubat 2020 Çarşamba 13:01

Ziyarete ilişkin konuşan Akbank Genel  Müdürü Hakan Binbaşgil “Sanayi ve üretim bizler için çok önemli. Sanayicinin üretim yapabilmesi için Akbank olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu anlamda iş birliklerine her zaman açığız” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Küpeli, Genel Müdür Binbaşgil’e  Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgi verdi. Başkan Küpeli, “Eskişehir Organize Sanayi Bölgemiz bugün 32,4 milyon metrekarelik büyüklüğü ve yaklaşık 42 bin çalışanıyla Türkiye’nin öncü sanayi bölgelerinden. Bölgemizde 595 katılımcı var, 539’u üretim halinde. Bölge olarak ihracat rakamlarımız 1 milyar 750 milyon dolar civarında” dedi.

Ayakları yere basan çalışmalara imza atıyoruz  

 “Ayakları yere basan çalışmalara imza atıyoruz” diyen Başkan Küpeli, “Yaşam Parkı projesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın en büyük beyaz eşya üreticisini bölgemize kazandırdık. Bin kişiye istihdam sağlayacak olan firma 500 milyon dolar ihracat hedefiyle bölgemize güç katacak. Bunun dışında bölgeye yeni yatırımcılar getirmeye çalışıyoruz. Verimli çalışmak, teknolojiyi yakalamak ve rekabet edilebilirliği sağlamak adına çalışmalarımızı yürütüyoruz” diye konuştu.

Ziyarette Akbank Genel Müdür Yardımcıları Mehmet Tugal, Şebnem Muratoğlu da hazır bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.