İLK ETAPTA HAFTADA İKİ GÜN

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 12 Ekim’de başlanacak olan yüz yüze eğitim ile ilgili ayrıntıları açıklıyor.

İLK ETAPTA HAFTADA İKİ GÜN
06 Ekim 2020 Salı 11:50

Bakan Selçuk, Okullarda yüz yüze eğitime aşamalı olarak geçileceğini belirterek,  “İkinci aşamaya geçmeye hazırız. 2-3-4-8 ve 12. sınıflarımız da yüz yüze eğitime başlayacak” dedi.

12 Ekim’de yüz yüze eğitime başlayacak öğrencilerin haftanın iki günü okulda olacaklarını söyleyen Selçuk,  “Çocuklarımızın okulda kalış süresi kısaltılacak Teknik ayrıntıları bu hafta içerisinde sizlerle paylaşacağız. Daha önce veli rızası önemli demiştik. Yine istemeyen velilerimiz çocuklarını okula göndermeyecek. Okullarda yoklama alınmayacak. Devamsızlık sorun olmayacak. Velisi tarafından okula gönderilmeyen öğrenci uzaktan eğitime devam edecek” dedi.

Köy okullarında da yüz yüze eğitimin başlayacağını belirten Bakan Selçuk,  “İlk ve orta okul kademeleri açılıyor. İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun görüşlerine göre bazı okulların açılmaması ve kapatılması söz konusu olacak” diye konuştu.

AYRINTILAR GELECEK…

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.