İlk rakip Lokomotiv Kuban

Gloria Cup’ta ter dökecek olan potadaki temsilcimiz Eskişehir Basket, bugün turnuvadaki ilk karşılaşmasına çıkacak. Dev Adamlar 21 Eylül Perşembe günü saat 20.15’de Rusya temsilcisi Lokomotiv Kuban ile karşılaşacak.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin yeni sezon hazırlıkları kapsamında her yıl Antalya Belek’te düzenlenen Gloria Cup’ta mücadele edecek olan Potanın Şimşekleri bugün ilk sınavına çıkıyor. Şu ana kadar 4 hazırlık maçı yapmış olan Eskişehir Basket, antrenmanlarını Koç Josep Maria Berrocal idaresinde sürdürüyordu. Antalya’ya giden temsilcimiz maç saatini beklemeye başladı.

Karşılaşma saat 20.15’de

Eskişehir Basket 21 Eylül Perşembe günü Antalya Gloria Sports Arena’da turnuvanın ilk maçında Koç Sasa Obradovic’in çalıştırdığı Lokomotiv Kuban ile mücadele edecek. Buğrahan Tuncer’in sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceği maçta Potanın Şimşekleri galibiyet için parkeye çıkacak. Saat 20.15’de oynanacak olan maç, Gloria Sports Arena’nın Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

Dev Adamlar Akdeniz’e gitti

Antalya’da yapılan Gloria Cup’ta boy gösterecek olan Eskişehir Basket, dün öğle saatlerinde karayolu ile Antalya’ya giderek maç saatini beklemeye başladı.

Takım maçlara hazır

Basketbol Süper Ligi öncesi Antalya’da düzenlenen Gloria Cup’a katılacak olan potadaki temsilcimiz Eskişehir Basket, turnuva hazırlıklarını tamamlayarak dün öğle saatlerinde Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’ndan hareket ettiler. Karayolu ile Antalya’ya giden temsilcimiz Gloria Hotels’e yerleşerek bugün oynanacak olan Lokomotiv Kuban maçını beklemeye başladı.

Kafilede Buğrahan yok

Sezon öncesi hazırlık maçları kapsamında Rusya temsilcisi Zenit Saint Petersburg maçında sakatlanarak sağ el tarak kemiğinde kırık meydana gelen Eskişehir Basket’in yıldız oyuncusu Buğrahan Tuncer başarılı bir ameliyat geçirmişti. Parkeden 3-4 hafta uzak kalacak olan Buğrahan, Gloria Cup için Antalya’ya giden Eskişehir Basket kafilesinde yer almadı.

Haberler