TARAFTARA BÜYÜK İŞ DÜŞECEK

Nesine.com Eskişehir Basket, Final-Four’da Siyah-Kırmızılı taraftarlara her zamankinden daha fazla ihtiyaç düşecek. Temsilcimizin, Süper Lig yolunda özellikle kendi evinde hiç kaybetmemesi gerekiyor

Sadece 1 kez kaybetti
Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezonda evinde 17 maça çıkan Nesine.com Eskişehir Basket, sadece ligin ilk yarısında Afyon Belediyespor’a kaybetti. 73-71 kaybeden Siyah-Kırmızılı ekibim aynı zamanda 12 maçlık serisi de sona ermişti. Normal sezonun ardından Play-Off Çeyrek Finali’nde İstanbulspor Beylikdüzü ile karşılaşan temsilcimiz, rakibini evinde 2 kez devirdi. Dev Adamlar bu sezon Eskişehir’de çıktığı 19 maçın 18’ini kazandı.
 
Gücü arkasına alacak
Potanın Şimşekleri Final-Four maçlarında taraftara daha büyük ihtiyaç duyacak. Evinde çıkacağı 3 maçta kayıp istemeyen temsilcimiz, taraftarın büyük gücünü arkasına alıp maçları kazanmak istiyor. Eskişehir’de 2 bine yakın taraftar ortalamasıyla oynayan Nesine.com Eskişehir Basket, aynı desteği Final-Four maçlarında da bekliyor. Dev Adamlar sezonun sonunda şampiyonluğu da taraftara armağan edecek.
Haberler