SENDİKALAR 3’E BÖLÜNDÜ

1 Mayıs kutlamaları için sendikalar kararını belirledi. İşte sendikaların 1 Mayıs kutlama yerleri…

1 Mayıs İşçi Bayramı bu yıl Olağanüstü Hal (OHAL) koşullarında kutlanacak. Eskişehir’de de sendikalar 1 Mayıs hazırlıklarını tamamladı.
 
TÜRK-İŞ, DİSK VE KESK SIHHIYE’DE
Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), Devrimci İş Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Devrimci İş Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Türk Tabipler Birliği (TTB) ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) 1 Mayıs’ı Sıhhiye Meydanı’nda kutlama kararı aldı.  Sendikalar saat 11:00’de Sakarya Caddesi’nde bir araya gelerek alana doğru yürüyüşe geçecek. 1 Mayıs alanı müzik grubu Kibele’nin şarkılarıyla renklenecek.
 
TÜRKİYE KAMU-SEN ESKİŞEHİR’DE OLACAK
Türkiye Kamu- Sen,  1 Mayıs’ı Odunpazarı Meydanı’na kutlayacak. Türkiye’nin 25 kentinden Kamu-Sen üyeleri, 1 Mayıs’ı kutlamak için Eskişehir’e gelecek. Saat 10:00’da Atatürk Bulvarı üzerinde toplanacak grup, bulvar üzerindeki Atatürk Anıtına çelenk bırakacak. Grup buradaki törenin ardından Odunpazarı Meydanı’na doğru yürüyüşe geçecek. Türkiye Kamu-Sen Başkanı İsmail Koncuk alanda üyelerine seslenecek.   
 
MEMUR-SEN KÜTAHYA’DA KUTLAYACAK
Memur-Sen, 1 Mayıs’ı Kütahya’da kutlayacak. Memur-Sen Eskişehir İl Temsilciliği de yaklaşık 1500 kişiyle mitinge katılım sağlayacak.  Kütahya’daki kutlamalar katılmak isteyen üyeler için Atatürk Bulvarı Migros önü ve Dede Korkut Parkı yanından saat 08:00’de otobüsler kaldırılacak. 
 
 
Haberler