Yılmaz Büyükerşen’den Hatipoğlu’na: O konutları hangi arsalarına yapacaksın!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla Odunpazarı’nda yapılan mitingde konuşan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Hatipoğlu’nun İYİ Parti’den AK Parti’ye geçmeden önce sarf ettiği sözleri hatırlatarak “Çok Üzgünün. Eskişehir’den böyle siyasetçiler çıkmamalıydı” dedi.

Odunpazarı’nda yapılan CHP mitinginde konuşan Yılmaz Büyükerşen, Hatipoğlu’nun "25 bin konut yapacağım" sözlerini hatırlatarak, “Eskişehir’den böyle bir genç yetişmez. “25 bin ev yapacağım” diyor. 25 bin konutu arsalarından hangisine yapacaksın. Ancak, boş arsalar var, o boş arsaların sahibi kim? Hangi arsana yaptıracaksın 25 bin konutu” dedi. Hatipoğlu’nun İnci taneleri dizisiyle ünlenen Dilber şarkısı ile oynamasını da eleştiren Büyükerşen,  “Eskişehir’de belediye başkanı olacak kişi Dilberle çifte telli olmaz. Eğer çiftetelli oynayacak bir belediye başkanı seçerse Eskişehirlilerin vay haline” dedi.

Hatipoğlu’nun AK parti’ye geçmeden önce bir televizyon programında yaptığı konuşmayı işaret eden Büyükerşen, “Bizim Eskişehir’den böyle siyasetçiler çıkmamalıydı. Aday olmadan evvel bu arkadaşımız gazeteciler ile yaptığı röportaj yapıyor O röportajda gazeteciler soruyor, diyorlar ki “İYİ Parti’den milletvekili seçildiniz ama sizin  İktidar partisine geçeceğiniz söyleniyor ne diyorsunuz. Asla ben bindiğim araçtan inmem diyor . bu röportajdan birkaç gün sonra iktidar partisine iltica ediyor. İYİ partililerden aldığı oyların borcunu dahi düşünmüyor” dedi.  

Haberler