Taşel'den Çalışkan'a: Mevkidaşıma birinci sırayı tavsiye ediyorum

CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, partisinin Eskişehir’de dört milletvekili çıkarmaya yakın olduğunu belirterek, “AKP’nin vekil sayısı 1’e düşebilir. O yüzden mevkidaşım Zihni Çalışkan’ın kendisini birinci sıraya yazdırmasını tavsiye ediyorum’’ diye konuştu.

Cihan Yıldırım ve Soner Uçak’ın canlı yayınlanan Masaüstü programına telefonla bağlanan Taşel, son dönemde partisine olan ilgiden bahsetti.

4-2 ya da 4-1-1 olabilir

İki-üç ay önce Eskişehir’de yapılan anketlerin ortalamasına bakıldığında CHP’nin yüzde 40-45 bandında olduğunu ifade eden Taşel, ‘’Eskişehir’de hedefimiz yüzde 50 oy almak. Dördüncü vekili çıkarmaya çok yakınız. İki simülasyon var önümde. Birinde 4 CHP, 2 AKP… Diğerinde 4 CHP, 1 AKP, 1 İYİ Parti… AKP’nin vekil sayısı 1’e düşebilir. O yüzden mevkidaşım Zihni Çalışkan’ın kendisini birinci sıraya yazdırmasını tavsiye ediyorum. Dört vekil bizim için abartı değil aldığım geri dönüşler bize bunu gösteriyor’’ diye konuştu.

CHP’nin aday adayları:

CHP: Utku Çakırözer, Kadir Kodak, Ali Ünal, Kamber Kahraman, Garip Yıldırım, Yılmaz Özçelik, Hasan Deniz Uyanık, Muharrem Şenel, İbrahim Arslan, Nuray Akçasoy, Nihat Çuhadar, Ebru Sungar, Ufuk Uysal

Haberler