Eskişehir E-Ticaret Merkezi çevrimiçi tanıtılacak

ETO üyelerine e-ticaret dünyasının kapılarını aralayan Eskişehir E-Ticaret Merkezi’nin çevrimiçi tanıtım toplantısı 18 Kasım Cuma günü 16:00’da ETOTV YouTube kanalında gerçekleştirilecek.

Eskişehir Ticaret Odası’nın e-ticaret yapmak isteyen üyelerine öncülük etmek için başlattığı Eskişehir E-Ticaret Merkezi projesi çevrimiçi toplantıyla tanıtılacak. Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) desteğiyle hayata geçirilen Eskişehir E-Ticaret Merkezi projesi kapsamında, e- ticaret yapmak isteyen ETO üyelerine eğitim, pazar yeri tespiti, fotoğraf çekimi ve kurumsal kimlik desteği ücretsiz olarak verecek.

Hazırlıkları tamamlanan “Eskişehir E-Ticaret Merkezi projesinin tanıtımı ve Gelenekselden Geleceğe Ticaret: E-Ticaret paneli” 18 Kasım Cuma günü saat 16:00’da ETOTV YouTube kanalında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Eskişehir E-Ticaret Merkezinin açılışının gerçekleştirileceği, Eskişehir E-Ticaret Merkezi projesinden faydalanmak ve e-ticarete başlamak için yapılması gerekenlerle ilgili bilgi verileceği panele ETO Başkanı Metin Güler, aZall.com CEO’su Emre Demir ve İKAS CEO’su Mustafa Demir konuşmacı olarak katılacak.

Haberler