ACİL 1,5 MİLYON EURO LAZIM

Ertelenen Genel kurul sonrası konuşan Başkan Osman Taş Bu ay sonuna kadar 1,5 milyon euro acil ödenme yapılması gerektiğini vurguladı

Kongre kararını istemeyerek aldıklarını aktaran Taş, "Kendi aramızda eksiklikler vardı. Biz elimizden geleni yaptık, Eskişehirsporun zarar görmemesi için. Daha önce kongre kararını iptal ettik bu gün bunun doğru olduğunu görüyoruz.Keşke bugün herşey bitseydi" dedi. 

31 Ekim'e kadar acil 1,5 milyon euro ödeme yapılması gerektiğini vurgulayan Taş,  "Kongreyi daha önce yapsak -6 puanı yemiştik. Bu riskleri ertelemiş olduk. Keşke bugün bu iş bitseydi. Malesef haftaya kaldı. Gelen başkan için kısa sürede zor bir dönem var. -6 puan cezası, transfer yasağı ve küme düşme riskimiz var. Bu ay sonuna kadar 1,5 milyon euro acil ödenmesi gerekir. 31 Ekim son tarih. Bir şeye layık görülmüyorsan, dışarıdan da herkez yanlış görüyorsa onu bırakmak gerek. Ben yanlış bir şey yapmadım.Eskişehrispor'un parasını harcatmadım, parasını yemedim, içim rahat, gelen başkana Allah sabır versin" diye konuştu. 

Haberler