ÖZCAN: VİCDANLARINIZA DOKUNARAK ELEŞTİRİN

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, meclis toplantısında termik santral ve Özel Gürlife Hastanesi'nde SGK anlaşması yapılmaması konularına değindi.

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, meclis toplantısında termik santral konusunda değindi. Özcan, “Avrupa termiği kapatıyor deniliyor. Öyle bir şey yok. Onlar ocakları kapatıyor, termik santralleri çalışıyor. Termik istemiyoruz, HES istemiyoruz peki enerjiyi nasıl sağlayacağız. Gelin hep beraber çevreyi koruyalım, sanayicinin ve vatandaşımız enerji ihtiyacını nasıl karşılayacağımızı konuşalım. Çevre konusunda CHP’li arkadaşlar kadar hassassız” dedi. Mihalıççık’taki termik santral niye çalışmadığı konusunda Özcan,  standartlara uygun olmayan filtre kullanılmak istendiğini ve bakanlığın ise çevre duyarlılığı konusunda buna izin vermediğini belirtti.

Özel Gürlife Hastanesi'nde SGK anlaşması yapılmamasına da değinen Özcan, “Eskişehir’e 2 tane şehir hastanesi açmış bir hükümeti eleştirirken lütfen vicdanlarınıza dokunarak eleştirin. Devlet hastanelerinin neredeyse 5 yıllık otel konforunda yapıldığı bir dönemde, yıllardır özel hastanelere karşı olan bazı STK’lar bir hastaneye neden ruhsat verilmediği konusunda sokaklara döküyorlar. 2 bin yataklı devlet hastaneniz oluştu. Bir teşekkür edin de ondan sonra niçin ruhsat verilmediğini gidin bir zahmet öğrenin sonra yaygara koparın” dedi.

Haberler