Para değil yürek işi

A Takımını transfer tahtasını açamadığı için Balıkesir Baltok karşısında da sahaya süremeyen Eskişehirspor U-21 takımı ile çıktığı karşılaşmada rakibine 90 dakika sonunda 2-2’lik skor ile ilk 1 puanını hanesine yazdırdı. Eskişehirspor’un genç file bekçisisi Ekrem Kılıçarslan karşılaşmanın 81. dakikasında kırmızı kart gördü.

Geçtiğimiz hafta Giresunspor deplasmanından 3-1’lik skor ile mağlubiyet ile dönene Eskişehirspor sezonun ikinci haftasında kendisi saha ve seyircisi karşısında Balıkesir Baltok’u ağırladı. Yaklaşık 12.500 taraftarı karşısında rakibini ağırlayan Eskişehirspor sahaya yine U-21 takımı ile çıkmak zorunda kaldı. Karşılaşmanın 16. dakikasında rakibi karşısında 1-0 mağlup duruma düşen Kırmızı Şimşekler, bu gole maçın ilk yarısının uzatma dakikalarında kazanılan serbest vuruş ardından kafa ile topu filelere gönderen Cemali Sertel ile karşılık verdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında dakikalar 57’yi gösterirken, rakip Balıkesirspor hızlı kullandıkları taç atışı sonrasında 2-1’lik üstünlüğü ele geçirdi. Bu golün ardından maç orta saha mücadelesi halinde geçerken, karşılaşmanın uzatma dakikalarında sahneye çıkan Halil İbrahim Öner Eskişehirspor’a 1 puan getiren golü attı. Eskişehirspor 2- Balıkesir Baltok:2

Haberler