ESO Üyesi sanayiciler ilk kez bir fuarda buluşuyor

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) ‘Gelin tanış olalım’ başlığı altında üyesi olan sanayicileri bir araya getiriyor. Bu kapsamda; ESO Meslek Grupları Firma ve Ürün Tanıtım Fuarları, üç ay boyunca düzenlenecek. Hedef ise, sanayicilerin birbirini daha iyi tanıyarak ne ürettiğinden haberdar olması olarak belirlendi.

Eylül 2018 tarihinde başlayacak fuarlarda ESO’nun 16 meslek komitesi farklı gün ve tarihlerde bir araya gelecek. ESO Meslek Grupları Firma ve Ürün Tanıtım Fuarları kapsamında fuara katılan her firmaya ESO tarafından 10 ila 12 metrekare fuar alanı tahsis edilecek. Ayrıca İstanbul, Ankara ve bölge şehirlerden ilgili firmalarda fuarlara davet edilerek yer almaları ve işbirliklerinin oluşmasına zemin hazırlanacak. ESO Hizmet Binasında gerçekleştirilecek fuarların açılışı ortak toplantıyla başlayacak ve tüm gün sürecek.
ESO Meslek Grupları Firma ve Ürün Tanıtım Fuarlarının birincisini düzenlemekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Firmalarımızın bir biri ile olan iletişimi, diyaloğu ve işbirliğini arttırmak önceliklerimiz arasında. Bu fuar bunlara büyük ölçüde katkı sağlayacak. Fuarlarla ilgili detaylar odamız internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında mevcut” dedi. 
Haberler