ORTAK ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

Başkan Kurt, İMO şube başkanı ve yöneticileri ile bir araya geldi

ORTAK ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ
20 Kasım 2016 Pazar 14:02

 
 
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şube Başkanı Bülent Erkul ve yönetim kurulu üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’u ziyaret etti.
 
Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Bülent Erkul, oda çalışmaları hakkında bilgi verdi. Odunpazarı Belediyesi ile her zaman ortak çalışmalar gerçekleştireceklerini belirten Erkul; depreme dayanıklı yapı tasarımı, proje, ruhsat ve imar konularının odaları ile belediyelerin ortak çalışma alanları olduğunu, bu konularda belediyelere teknik destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirtti.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi’nin Odunpazarı Belediyesi’ne verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi’nin başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Kurt, Erkul ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.