KUMAR VE FUHUŞ OPERASYONU

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan özel ekip tarafından kumar ve fuhuş alanlarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 2'si kadın 68 kişi şüpheli gözaltına alındı.

KUMAR VE FUHUŞ OPERASYONU
08 Eylül 2017 Cuma 13:17

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı özel ekip, Hoşnudiye Mahallesi Nayman Sokağı ve İstiklal Mahallesi Çınarcık Sokağı'nda bulunan iki derneğe kumar oynatıldığı gerekçesiyle operasyon düzenledi. Operasyonda, kumar oynadıkları belirlenen 60 kişi ile 2 dernek yöneticisi gözaltına alındı. Kumar oynadıkları iddia edilen 60 kişiye, 227'şer lira para cezası kesildi. 2 dernek yöneticisi ise gözaltına alınarak, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Diğer yandan operasyonda tombala makinesi ve kumar ekipmanları ele geçirildi. Ekipler tarafından kent merkezinde günlük ve saatlik kiralanan evlere yapılan operasyonlarda ise fuhuş yaptıkları ve bunun için yer temin ettikleri belirlenen 2'si kadın 6 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
 


 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.