Yol bakım ve onarım çalışmaları sürüyor

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tepebaşı bölgesinin çeşitli noktalarında üstyapı ve yol çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yol bakım ve onarım çalışmaları sürüyor
15 Haziran 2017 Perşembe 12:40


Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar ile deforme olan yollarda bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Yukarısöğütönü, Turgutlar, Alınca Mahallelerinde bakım yapan ekipler, Sulukaraağaç Mahallesi’nde ise kilittaş döşemek üzere hazırlık çalışmaları yürütüyor. Ulaşım sorunu yaşanmasına engel olmak için ekipler özenle çalışırken, yetkililer çalışmaların yaz boyunca tüm mahallelerde devam edeceği bilgisini verdi.

Öte yandan yetkililer, vatandaşlardan gelen şikayet ve önerileri de kısa sürede değerlendirerek gerekli çalışmaları yürüttüklerini belirtti.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.