Vali Çelik muhtarları dinledi

Eskişehir Muhtarlar Birliği’ni ziyaret eden Vali Azmi Çelik, Başkan Figen Rençber’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Çelik muhtarları dinledi
01 Şubat 2017 Çarşamba 14:37

Vatandaşlardan gelen istekleri doğrudan kendilerine ileten muhtarların taleplerine büyük önem verdiklerini kaydeden Vali Çelik, ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, sorunlarının çözümü konusunda ilgili kurum yetkilileriyle görüşerek taleplere çözüm bulmaya çalıştıklarını aktardı. Muhtarların mahallede devleti temsil eden en üst düzey yetkili kişi olduğunu dile getiren Vali Çelik, vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak hizmetlerin daha kaliteli hale gelmesi için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını bildirdi. Muhtarları, mülki idarecilerin en yakın çalışma arkadaşları olarak nitelendiren Vali Çelik, devletimizin temsilcisi olan muhtarlarımızın, vatandaşların taleplerini devlet kanallarına ulaştıran köprü olduğunu söyledi. Sözlerinin sonunda Vali Çelik, gösterilen misafirperverliğe teşekkür etti. Birliğin yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Rençber ise, son dönemde yapılan mahalle toplantılarına değinerek, “Sayın Valim, kaymakamlıklar kanalıyla yapılan mahalle muhtarları ve vatandaş buluşmaları son derece faydalı olmaktadır. Vatandaşlarımız, isteklerini birinci ağızdan ilgili kurumlara iletilmekte ve sorunların çözümü en yakın zamanda gerçekleştirilmektedir” dedi. Birlik üyeleri adına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Rençber, her zaman sorunlarıyla yakından ilgilenen Vali Çelik’e teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.