Vali Çelik muhtarlara seslendi

Vali Azmi Çelik, Beylikova’da muhtarlarla bir araya geldi. Çelik, muhtarlara “Yanımızda ve yakınımızdaki yardıma muhtaç insanları koruyup, kollayalım” diye seslendi.

Vali Çelik muhtarlara seslendi
14 Şubat 2017 Salı 12:27

Beylikova Kaymakamlığı tarafından organize edilen “Beylikova İlçesi Muhtarlar toplantısı” Vali Azmi Çelik başkanlığında yapıldı. Beylikova Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Çelik’in yanı sıra; Beylikova Kaymakamı Enver Hakan Zengince, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Salih Söğüt, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Kadri Demirel, ilçe kurum müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Toplantıda yaptığı konuşmada, vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını aktaran Vali Çelik, çocuklarımızın iyi bir eğitim almalarına büyük önem verdiklerini söyledi. Kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkat çeken Vali Çelik, “Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerine getirmek, onların yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetleri sunmak adına, kurumlarımızın uyum içerisinde çalışmasına önem veriyoruz” dedi.
Muhtarların isteklerini not alan Vali Çelik, düzenlenen toplantılarda sorunları yerinde görme fırsatı bulduklarını belirterek, “Muhtarlarımız, mahallelerimizde yaşayan vatandaşlar ile aramızda köprü vazifesi görmektedir. Bizim ziyaret etmeye imkan bulamadığımız mahallelerimizdeki sıkıntıları muhtarlarımız bizlere iletmektedir. Bizde, devlet olarak bu sıkıntılara çare olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımız arasında sıkıntısını iletemeyenler olabilir. Bilhassa yardıma muhtaç bu vatandaşlarımızı mutlaka kaymakamlıklarımıza ve ilgili kurumlarımıza bildirelim. Bu öncelikle bizim insani görevimizdir. Yanımızda ve yakınımızdaki yardıma muhtaç insanları koruyup, kollayalım. Biz, devlet olarak her zaman vatandaşımızın yanındayız” diye konuştu.
YENİ KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Toplantının ardından Vali Çelik, İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı son kararname ile Beylikova Kaymakamlığına atanan Kaymakam Enver Hakan Zengince’yi de makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dilekleri iletti.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.